Samsung S11+ randat in toata splendoarea lui

/, Blog, Samsung/Samsung S11+ randat in toata splendoarea lui

Anticiparile legate de cel mai bine echipat telefon Samsung al lui 2020 sunt uriase, asa ca nu trebuie sa ne mire valul de randari digitale si zvonuri care inconjoara modelul S11+. Ca tot veni vorba de randari, cea mai recenta vine din partea lui CashKaro si OnLeaks si infatiseaza felul in care ar putea arata acest model. Ce este amuzant e faptul ca celebrul tipster IceUniverse spune ca, in realitate, S11+ este cu mult mai frumos.

Este de remarcat faptul ca aceasta randare prezinta un Samsung S11+ care are doar o singura cameera de selfie, care probabil va avea un senzor de 32 MP. Ea ar urma sa inlocuiasca modulul cu doua camere al lui S10+, in acelasi timp mutand perforatia din coltul displayului in centrul lui. S11+ va avea un ecran Samsung de tip Infinity-O, cu margini curbate, care va face sa para ca marginile laterale au disparut cu totul. Marginile de jos si de sus au fost si ele subtiate.

La fel ca restul modelelor noi ale familiei S, S11+ are un scanner ultrasonic de amprenta integrat in display, ceea ce face ca muchiile sa fie foarte putin aglomerate. Latura dreapta are butonul de pornire/blocare si setul de butoane de volum. Partea de jos contine portul USB-C, un difuzor si perforatia pentru microfon.

Un alt detaliu interesant este dimensiunea insulei care contine ansamblul de camere principale ale lui S11+. Aceasta este notabil mai mare decat cea de pana acum, iar cele mai noi zvonuri mentioneaza ca va contine nu mai putin de sase elemente: patru camere, printre care una de 108 MP, flashul si un senzor laser pentru autofocus.

Asteptam noi dezvaluiri legate de S11+ ca sa ne dam seama mai bine cum va decurge lupta lui Samsung cu Apple si modelele lor noi de iPhone.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.