Samsung S11 va avea camere si design mai bune

/, Blog, Samsung/Samsung S11 va avea camere si design mai bune

Desi mai suntem inca la cateva zile de lansarea oficiala a noului phablet al lui Samsung, Note 10, au inceput deja sa apara zvonuri legate de viitorul varf de gama al koreenilor, S11. Acest telefon este asteptat pentru luna februarie a anului viitor, potrivit calendarului cu care am fost obisnuiti pentru aceasta familie.

Speculatiile cele mai interesante si credibile vin din partea celebrului utilizator de Twitter IceUniverse. Prima din ele se refera la camera de selfie a viitoarelor telefoane S. IceUniverse spune ca noul flagship va utiliza in continuare perforatia din ecran pentru camera/camerele de selfie, dar ca ea ar putea fi sesizabil mai mica, intrucat Samsung va imbunatati considerabil tehnologia senzorului utilizat.

Desi plasarea modulului de camere de selfie in interiorul suprafetei ecranului permite micsorarea marginii superioare pana aproape de disparitie, nu toti utilizatorii gasesc aceasta solutie ca fiind cea mai aratoasa.

Acest lucru este evident in special in cazul lui S10+, care are doua camere de selfie, iar perforatia de forma ovala cam “sare in ochi”. Am putea vedea S11 cu aceasta perforatie pozitionata central, ca la Note 10, dar cu dimensiuni mult mai mici datorate unei camere mult imbunatatite.

S11 are numele de cod Picasso, asa ca daca suntei pasionati de codul sistemului de operare, stiti acum ce sa cautati cand va documentati asupra viitoarelor caracteristici. S11 va fi bazat din start pe Androi 10 Q cu interfata grafica One UI 2.0, desi ne asteptam ca firmware-ul sa fie deja macar la prima revizie pana la aparitia acestui terminal.

IceUniverse mai adauga ca designul va fi si el imbunatatit, dar nu ofera inca detalii despre planurile pe care le au koreenii cu urmasul lui S10. Unele voci spun ca S11 ar putea reintroduce un tip de ecran Samsung cu margini puternic curbate, cel mai probabil bazandu-se pe designul actual al lui Note 10, dar va trebui sa mai asteptam pana cand apar informatii mai detaliate.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.