Samsung S11 va avea un ecran mai inalt

/, Blog, Samsung/Samsung S11 va avea un ecran mai inalt

Gigantul koreean ar putea pregati schimbari majore pentru viitorul flagship S11, iar zvonurile in jurul acestui telefon au si inceput sa apara. Cele mai importante modificari pe care le-ar putea primi noul terminal premium se refera la display si camere.

Noul ecran Samsung ar putea avea proportia de 20:9, insemnand un display mai inalt, raportat la latime, cu acelasi aspect pe care il au in prezent telefoanele Galaxy A70 si A80. Inca nu se stie cum va folosi Samsung acest aspect, dar expertii din industrie cred ca el va avea rolul de a adaposti in corpul telefonului o camera de tip periscop.

Stim deja ca producatorul koreean lucreaza la o camera periscop care ar permite un zoom optic de 5x. De asemenea se zvoneste ca senzorul principal al lui S11 ar putea fi unul de 108 MP, in timp ce camera de selfie ar putea fi una de tip pop-up, care i-ar permite sa “elibereze” intregul ecran prin eliminarea oricarei crestaturi sau perforatii.

Este desigur destul de devreme pentru speculatii cu grad semnificativ de certitudine intrucat S11 urmeaza sa fie prezentat abia undeva in luna februarie, dar nu de putine ori s-a dovedit ca informatiile “scurse” din anumite surse erau intr-adevar bazate pe realitatea faptica.

Nu avem inca informatii legate de viitorul procesor folosit de Samsung pentru S11, dar ne putem astepta ca si el sa reprezinte un pas important inainte, pe tehnologie de 5 nm si integrand un modem 5G. Exista si unele zvonuri potrivit carora flagshipurile lui Samsung ar urma sa aiba toate conectivitate 5G, koreenii incercand astfel sa standardizeze la scara larga acest tip de comunicatii.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.