Samsung S11 va veni in 5 versiuni

/, Blog, Samsung/Samsung S11 va veni in 5 versiuni

Au inceput sa apara primele zvonuri mai concrete legate de viitoarea generatie de flagshipuri Samsung S11. Se pare ca producatorul koreean va lansa nu mai putin de cinci versiuni de S11, avand planuite atat modele 4G (LTE) cat si 5G.

Se pare ca vom avea parte de trei dimensiuni. Cele mai mici modele de S11 ar putea avea un ecran Samsung cu diagonala cuprinsa intre 6.2″ si 6.4″, in timp ce modelele normale ar avea displayuri de 6.7″. In fine, telefonul S11 de varf ar urma sa aiba o diagonala de-a dreptul imensa, de 6.9″, similara cu cele mai mici tablete.

O sursa de pe Twitter care a facut aceste dezvaluiri adauga ca cele doua modele mai mici vor avea atat versiuni 4G cat si 5G, in timp ce modelul de top ar urma sa fie lansat doar in varianta 5G. Mai mult, Evan Blass, caci despre el este vorba, spune ca Samsung va abandona ecranele plate, cum este cel cu care e echipat S10e. Toate modelele de S11 vor avea margini curbate, dar nu se specifica daca forma acestor displayuri va suferi modificari radicale.

Daca va ganditi la diagonala de 6.9 inch, sa stiti ca acest telefon va putea fi tinut sau folosit cu o singura mana, totusi. Se pare ca producatorul koreean va adopta aspectul de 20:9, ceea ce inseamna un ecran mai inalt si nu exagerat de lat. Ca sa va formati o idee despre acest design e suficient sa priviti ecranele lui Galaxy A70 sau A80, care au acelasi raport inaltime/latime.

Blass nu a suflat nici o vorba despre camerele pe care ar planui Samsung sa le utilizeze pentru viitoare generatie de terminale S. Sunt luate in calcul si diverse procesoare, precum Exynos 9830 sau Snapdragon 865, precum si noua camera periscop cu senzor de 108 MP si zoom optic 5x. Dar daca acest super-senzor va fi prezent inclusiv in cel mai ieftin telefon, probabil S11e sau S11 Lite, ramane inca un mister.