Samsung S20+ 5G Olympic Edition va putea fi cumparat din magazine

/, Blog, Samsung/Samsung S20+ 5G Olympic Edition va putea fi cumparat din magazine

Samsung este partener oficial al Jocurilor Olimpice de multa vreme si in aceasta calitate a lansat diverse modele speciale in editie lumitata dedicate acestei competitii. Totusi, ele erau rezervate atletilor, nefiind disponibile in magazine. Cea mai noua aparitie in acest segment schimba insa regulile jocului.

Samsung a elaborat un nou model S20+ 5G Olympic Edition in colaborare cu providerul japonez de telefonie mobila NTT Docomo. Acest S20+ vine in culoare Matte Gold si, asa cum o spune si numele, este compatibil cu standardul 5G.

Versiunea aleasa are 12 GB de RAM si 128 GB de stocare si va fi disponibila la precomanda pe site-ul Docomo. Pretul este mai mult decat avantajos, deoarece in Japonia, modelul de baza, standard, gri, se vinde cu aproximativ 1039 de dolari, in timp ce versiunea olimpica este 1050 de dolari. Aceste telefoane se vor livra insa incepand cu luna iunie si este destul de posibil sa avem parte si de modele pentru pietele internationale.

Desfasurarea Jocurilor Olimpice de vara de la Tokyo este inca sub semnul intrebarii din cauza epidemiei de coronavirus, iar in cazul in care ele nu vor avea loc, acest telefon va primi o valoare de colectie si mai mare.

In cazul in care ajungeti in posesia unul S20+ 5G Olympic Edition, am sugera sa aveti grija mare de el, intrucat nici un service telefoane Samsung nu va avea de unde sa aduca un capac de spate de acest fel in cazul in care il deteriorati.