Samsung S20 Lite ar putea aparea in octombrie

/, Blog, Samsung/Samsung S20 Lite ar putea aparea in octombrie

Oferta de flagshipuri a lui Samsung s-ar putea extinde cu un model vandut la un pret mai accesibil. Este vorba despre versiunea Lite a lui S20, un terminal despre care se zvoneste ca ar putea deveni disponibil undeva in luna octombrie. Vestile vin pe filiera unei publicatii koreene de specialitate, ETNews, si asadar, avem destule motive sa credem ca ele sunt adevarate.

Desi ne-am astepta doar la o versiune mai mica a lui S20, care sa primeasca sufixul Lite, presa koreeana spune ca numele acestui dispozitiv nu este inca cert. Iar ca lucrurile sa fie chiar si mai interesante, ETNews mentioneaza numele “S20 Pen Edition”, ducandu-ne cu gandul inspre seria de phableturi Note. Se gandesc oare Samsung sa adauge un stylus versiunii mai light a lui S20? Ar fi o miscare neasteptata, intr-adevar.

Nu avem mai multe detalii despre aceasta versiune a lui S20, dar sursele pomenesc de faptul ca va avea un procesor Snapdragon 865 si generatia 2.5 a interfetei grafice One UI.

Desigur, ne putem astepta ca S20 Lite sa vina cu un ecran Samsung de mai mici dimensiuni, probabil undeva in zona a 6-6.1″, cu doar trei camere in modulul principal si probabil fara intregul arsenal de software cu care vin modelele Ultra sau S20+.

Pretul va fi si in cazul acestui terminal un factor decisiv. Daca Samsung reuseste sa puna in vanzare un nou telefon S20 cu un pret competitiv, ar putea sa atraga clienti care isi doresc un telefon nou dar care vor si sa economiseasca niste bani. Ei ar putea fi in acest fel dispusi sa renunte la a cumpara un S10 sau un S20. Ramane de vazut daca S20 Lite va fi oferit doar cu conectivitate 5G sau Samsung va adopta politica lui Apple, de a pune in vanzare si terminale ceva mai ieftine, 4G.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.