Samsung S20 Ultra are si o versiune 4G

/, Blog, Samsung/Samsung S20 Ultra are si o versiune 4G

Desi Samsung promisese initial ca telefoanele care fac parte din noua serie S20 vor fi exclusiv cu conectivitate 5G, un site din Indonezia al companiei a dat publicitatii o pagina pe care apare un S20 Ultra LTE.

Acest terminal este invaluit in mister in ceea ce priveste echiparea, intrucat website-ul respectiv nu facea nici o precizare asupra acestui terminal, alta decat cea legata de absenta 5G.

Nu stim nimic despre ce procesor va fi utilizat, dar ne asteptam ca aceasta versiune sa fie aproape identica celei 5G, desi unele voci spun ca acest telefon ar urma sa fie echipat cu un Exynos, in loc de un Snapdragon. Multi dintre fanii Samsung nu par sa fie entuziasmati de aceste procesoare proprietare Samsung, dar pana la vesti oficiale, nu ne ramane decat sa asteptam.

Camerele ar urma sa fie neschimbate, la fel si tipul de ecran Samsung folosit pe versiunea initiala a lui S20 Ultra. Asadar, putem spera ca modelul LTE al lui S20 Ultra va avea o camera principala de 108 MP alaturi de inca trei senzori, o camera de selfie de 40 MP si un display Dynamic AMOLED cu diagonala de 6.9″ cu rata maxima de refresh de 120 Hz.

Nu putem decat sa speculam ca Samsung adoptat pentru aceasta solutie pentru a putea oferi un flagship un pic mai ieftin, dedicat pietelor care inca nu au retele 5G sau in care acest standard va fi implementat mult mai tarziu.

Dincolo de specificatiile tehnice, va fi interesant de urmarit si politica de pret pe care o va gandi Samsung pentru acest telefon. Nu ne asteptam la un pret foarte scazut, totusi, pentru a nu canibaliza vanzarile terminalelor 5G. Nu ne-ar mira prea mult sa vedem numerosi clienti noi care inca nu sunt convinsi de utilitatea sau disponibilitatea retelelor 5G cum opteaza pentru versiunea LTE.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.