Samsung S21 ar putea veni fara incarcator si casti

/, Blog, Samsung/Samsung S21 ar putea veni fara incarcator si casti

Desi Samsung au facut haz de deciziile lui Apple aproape de fiecare data cand s-a ivit ocazia, la relativ scurt timp dupa anumite evenimente, au ajuns sa replice directiile nord-americanilor. Probabil cel mai celebru caz a fost in 2017, cand Apple au decis sa elimine mufa stereo jack de 3.5mm de pe iPhone 7. Atunci, Samsung au pus la punct chiar campanii publicitare in care luat in ras acest aspect. Cu toate acestea, nu a durat mult pana cand jackul pentru casti a disparut de pe flagshipurile Samsung lansate in 2019.

La fel stau lucrurile si cu eliminarea incarcatoarelor si a castilor din cutiile de iPhone 12. Samsung au lansat in mediile online reclame in care se lauda ca ofera tot ceea ce au nevoie utilizatorii pentru a se bucura pe deplin de dispozitivele lor, tintind evident catre incarcator si casti. Unul din elementele de design pe care koreenii nu le-au preluat insa de la Apple a fost forma noului ecran Samsung pe terminalele lansate dupa iPhone X, mizand pe perforatii in loc de o crestatura.

Cu toate acestea, se pare ca sunt sanse mari ca starea lucrurilor sa se schimbe odata cu lansarea noii generatii S. Agentia braziliana de telecomunicatii ANATEL a emis o certificare pentru cele trei modele, Galaxy S21 (nume de cod SM-G991B/DS), Galaxy S21 Plus (SM-G996B/DS) si Galaxy S21 Ultra (SM-G998B/DS), iar documentul preluat de catre MacRumors pare sa indice absenta unui incarcator in pachetul fiecaruia.

Exista zvonuri potrivit carora si castile vor fi scoase din acest pachet, iar toate aceste modificari urmand a fi “ambalate” intr-o poveste similara cu ce a lui Apple, legata de protectia mediului, reducerea emisiilor de carbon sau a poluarii cu componente electronice.