Samsung S21 FE va avea 6.4”, posibil la un pret de 700$

/, Blog, Samsung/Samsung S21 FE va avea 6.4”, posibil la un pret de 700$

Au aparut in presa online primele randari credibile ale lui Samsung Galaxy S21 FE, insotite de cateva specificatii tehnice. Potrivit sursei Voice, S21 Fan Edition va fi echipat cu un ecran Samsung cu o diagonala de 6.4”, usor mai mare decat cea a lui S21, dar displayul va fi similar, mentinandu-se arhitectura Infinity-O cu o perforatie centrala pentru camera de selfie.

Ecranul mai mare vine la pachet cu un sasiu mai mare, S21 FE fiind cu 4mm mai inalt si 3.3mm mai lat decat versiunea de baza. Inca nu se stie daca forma va avea vreun efect asupra capacitatii acumulatorului, insa cele mai multe pareri converg inspre o baterie putin mai mare pentru Fan Edition.

Camerele principale sunt tot in numar de trei, pozitionate intr-o insula cu un aspect identic cu cea a lui S21. Cu toate acestea, ne asteptam ca senzorii sa fie inferiori celor de pe S21, din ratiuni de pret. Nu exista inca informatii legate de camerele pe care le va avea editia FE a lui S21, insa ne asteptam ca detalii despre ele sa apara in curand.

S20 FE a fost lansat atat cu conectivitate 5G, cat si 4G, si ne asteptam ca noua generatie sa fie la fel. Va fi interesant de urmarit ce procesoare vor folosi Samsung pentru aceste terminale, cu atat mai mult cu cat pentru S20 s-a luat decizia de a folosi doar procesoare Snapdragon, indiferent de tipul de conectivitate, renuntandu-se la cele Exynos.

Pentru moment sunt asteptate doar variante cu 8 GB de RAM si 128 GB de stocare, insa nu putem exclude si versiuni de 256 GB, cu atat mai mult cu cat S21 FE nu va avea un slot microSD care sa permita extinderea memoriei locale.

S20 FE 5G aparuse pe piata cu un pret de 699$ si este destul de probabil ca S21 FE sa fie pus in vanzare pentru aceiasi bani. Cu toate acestea, unii analisti speculeaza ca Samsung ar putea cobori putin pretul pentru a face acest nou terminal chiar si mai atractiv.