Samsung S21 Ultra primeste o noua husa pentru stylus

/, Blog, Samsung/Samsung S21 Ultra primeste o noua husa pentru stylus

Samsung au adaugat suport pentru stylusul S Pen pe noul Galaxy S21 Ultra, acesta fiind singurul din terminalele seriei echipat cu aceasta functionalitate. Aceasta decizie vine pe fondul planurilor producatorului koreean de a opri fabricarea phabletului Galaxy Note, planuri dictate de reducerea diferentelor dintre acesta si telefoanele S. Vom avea parte de macar inca o generatie de Galaxy Note, care este asteptata a se lansa anul acesta la sfarsitul verii, insa este destul de probabil ca ea sa fie ultima.

S21 Ultra nu vine echipat insa cu un S Pen, utilizatorii care isi doresc un asemenea accesoriu trebuind sa il cumpere separat. La fel, acest telefon se diferentiaza de Note si prin faptul ca nu are un locas special in care sa poata fi pastrat stylusul. Asadar, pentru a minimiza sansele ca S Pen sa fie pierdut sau uitat in diverse locuri, Samsung s-au vazut nevoiti sa creeze niste huse de protectie in care sa poata fi tinut acest dispozitiv.

Prima care a fost dezvaluita fusese una de tip flip case, dar a carei utilizare se pare ca ar fi destul de putin practica, din cauza dimensiunilor. Roland Quandt, cel care publicase imaginile initiale, ne prezinta acum un nou model, fabricat de aceasta data din silicon si care nu mai este prevazut cu un capac.

De departe, se observa ca noua abordare este mai practica, dimensiunile si ergonomia fiind mai prietenoase. S Pen sta acum intr-un suport special, fiind usor de introdus si de extras de acolo. Din aceasta randare vedem si ca noul S Pen nu mai are butonul in capat, asa cum era cel livrat cu Galaxy Note.

Ce ramane de vazut este daca aceasta husa are marginile ridicate, jucand si rol de protectie a displayului. Este destul de posibil ca cei care isi doresc sa se simta mai in siguranta sa fie nevoie sa achizitioneze si o folie de ecran Samsung pe care sa o foloseasca in tandem cu aceasta husa.