Samsung S9 si S9+ deblocate primesc radio FM

/, Blog, Samsung/Samsung S9 si S9+ deblocate primesc radio FM

Samsung Galaxy S9 si S9+ care sunt vandute libere de contract vor primi suport pentru radio FM in una din urmatoarele update-uri de software, iar primii beneficiari sunt posesorii din Statele Unite.

Acest update va ajunge foarte repede pe toate telefoanele care nu sunt blocate in retea, conform declaratiilor facute pe acest subiect de catre oficiali Samsung. Problema radioului FM pe dispozitivele neblocate de operatori a fost semnalata de catre NextRadio, care au remarcat faptul ca aplicatia nu functiona pe telefoanele unlocked.

Dupa ce i-au contact pe Samsung, Next Radio au primit o comunicare oficiala, prin care producatorul coreean recunostea o eroare de management al produsului in versiunea unlocked a sistemului lor de operare.

Samsung au declarat de asemenea ca aceasta va fi prima problema pe care o vor rezolva in cel dintai update pe care il va primi noul sistem de operare. Totusi Samsung nu a oferit inca o data certa de livrare a acestui prim update.

Fabricantul de telefoane a recunoscut ca API-ul NAB FM a fost omis din greseala atunci cand s-a livrat firmware-ul pentru telefoanele „la liber.”

Astfel, pe telefoanele model SM-G960UI si SM-G965UI nu functioneaza radioul FM, dar pe modelele SM-G960U si SM-G965U, vandute operatorilor de telefonie mobila, aplicatia de radio FM nu prezinta probleme.

Atelierele de reparatii GSM nu va vor putea ajuta in aceasta privinta, si va trebui sa asteptati update-ul oficial al lui Samsung. Daca insa aveti nevoie doar de o inlocuire ecran Samsung, lucrurile stau mult mai simplu.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.