Samsung SM-W2020 mai aproape de lansare

/, Blog, Samsung/Samsung SM-W2020 mai aproape de lansare

Suntem pe ultima suta de metri inainte de lansarea unui nou telefon flip al lui Samsung, modelul SM-W2020. Acest telefon este urmasul lui SM-W2019 si el va primi cateva upgrade-uri imprumutate din gama flagshipurilor koreene.

SM-W2020 a primit deja certificarea Wi-Fi Alliance, dar nu avem inca prea multe detalii legate despre ce vom gasi in interiorul lui. Ce este sigur deocamdata este faptul ca acest terminal va rula Android 9. Fiind vorba de un telefon de lux, ne putem astepta ca el sa aiba 512 GB de stocare, asa cum avem pe Galaxy Fold, in timp ce file system-ul ar putea fi versiunea noua F2FS, asa cum au modelele familiei Note 10.

Daca sperati cumva ca acest nou telefon flip ar putea avea un ecran Samsung pliabil, luati-va gandul de la asa ceva. Desi in mediul online au existat zvonuri si chiar randari digitale care infatisau un ecran flexibil la interior, nu avem nici un fel de dovada credibila ca acest lucru se va intampla. Asteptarile reale sunt pentru doua ecrane de 4.2″ FullHD cu rezolutie de minim 1920×1080 pixeli, de tip Super AMOLED.

Cea mai mare curiozitate este legata de tipul de procesor pe care il va folosi Samsung pentru SM-W2020. Desi multe voci considera sa producatorul koreean ar putea folosi unul din cele mai recente procesoare, precum cele care se regasesc in S10 sau Note 10, considerente legate de spatiul fizic in interiorul acestui terminal ar putea inclina catre alte alegeri.

Samsung SM-W2020 va debuta cel mai probabil undeva la inceputul lui noiembrie, in cazul in care koreenii vor respecta calendarul lansarilor modelelor anterioare. Nu se cunoaste inca pretul lui SM-W2020, dar el va fi in mod cert unul premium.

Modelul anterior s-a lansat in China pentru echivalentul a 2700 de dolari, fiind un produs de lux. Nu ne-ar mira ca Samsung SM-W2020 sa fie tot undeva in acea zona. De retinut ca acest terminal este dedicat in principal catorva piete asiatice si doar foarte putine modele ajung in restul lumii. Desi poate parea exagerat, se pare ca exista totusi o clientela care se da in vant dupa un asemenea telefon cu design clasic.