Samsung studiaza problemele ecranelor de S9 si S9+

/, Blog, Samsung/Samsung studiaza problemele ecranelor de S9 si S9+

Samsung a demarat investigatii pentru a afla cauzele problemelor raportate de unii utilizatori de Galaxy S9 si S9+. Saptamana trecuta au aparut plangeri din partea unor proaspeti posesori de telefoane S9 si S9+, care raportau faptul ca anumite portiuni ale ecranelor fie nu raspundeau la atingere, fie inregistrau comenzile in mod eronat.

Aceasta problema nu este una cu raspandire larga, asa ca, cel putin pentru moment, nu putem vorbi despre o greseala de fabricatie a ecranelor. Surse online afirma ca majoritatea raportarilor au venit din partea celor care au optat pentru telefonul mai mare, Galaxy S9+.

In acelasi timp, plangerile mentionau aparitia acestor probleme in diverse zone ale ecranului, iar asta face chestiunea si mai complexa. Unii utilizatori mentionau ca s-au confruntat cu probleme de responsivitate a ecranului in timp ce telefoanele erau puse la incarcat.

Ca si  cum lucrurile nu ar fi deja complicate, unii utilizatori spun ca au reusit sa rezolve acest inconvenient marind senzitivitatea ecranului din setarile telefonului, in timp ce pentru altii a fost de ajuns un hard reset.

Totusi, aceste solutii au functionat doar pentru un numar redus de posesori de Samsung S9 si S9+, ceea ce ne duce cu gandul ca la mijloc e mai mult decat un driver care inceteaza sa functioneze cum trebuie la un moment dat.

Samsung a facut o declaratie de presa foarte laconica si seaca, in cadrul careia a afirmat ca investigheaza un numar restrans de cazuri in care utilizatorii de Galaxy S9 si S9+ s-au confruntat cu probleme legate de responsivitatea ecranului. Producatorul coreean a mai adaugat ca cel mai bun lucru pe care il pot face cei care se confrunta cu asa probleme e sa ia legatura cu Samsung direct prin intermediul hotline-urilor disponibile.

Acest gen de probleme nu pot fi rezolvate decat de producator pentru moment, dar un display spart nu mai reprezinta o drama atat de mare, pentru ca oricand puteti vizita un workshop specializat pentru o inlocuire de ecran Samsung.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.