Samsung va schimba politica telefoanelor premium

/, Blog, Samsung/Samsung va schimba politica telefoanelor premium

Reputata sursa IceUniverse a dezvaluit ultimele speculatii din industria mobila, spunand ca sunt sanse foarte mari ca noul ecran Samsung flexibil sa fie un punct de turnura in acest segment al lumii gadgeturilor. IceUniverse spune ca are informatii potrivit carora Samsung isi vor reorienta strategiile de marketing, urmand o reasezare pe noi baze a felului in care sunt vandute si prezentate telefoanele lor.

Potrivit lui IceUniverse, termenul flagship ar urma sa fie folosit exclusiv in raport cu telefoanele cu displayuri flexibile. Pana in acest moment, telefoanele Samsung considerate a fi flagship erau cele din seriile S si phableturile Note, dar acest lucru ar urma sa se schimbe.

Producatorul koreean si-ar concentra eforturile pe terminalele flexibile ale familiei Galaxy Z, acestea putand deveni in scurt timp platformele care vor beneficia de cele mai avansate procesoare si camere, dar si de cele ai noi si revolutionare tehnologii. Recent, IceUniverse a postat pe Twitter un lucru care ar putea sa ii sperie sau sa ii nedumereasca pe fanii modelelor S sau Note. “Daca vi se va parea ca Galaxy S21 nu este suficient de puternic, sa nu fiti surprinsi,” a adaugat Ice Universe.

El a mai spus ca exista sanse reale ca modelele S si Note sa fie “date un pic inapoi” in raport cu cele din familia Z, tocmai pentru a face diferenta dintre ele mai pregnanta. In acelasi timp, telefoanele din seriile S si N ar putea fi lansate cu preturi mai scazute, dar aceasta este pentru moment doar o presupunere.

Cum IceUniverse a avut dreptate in mare parte din cazurile in care a discutat despre schimbari de directie in politicile fabricantilor de telefoane mobile, nu ne-ar mira sa vedem ca Samsung isi redefinesc strategia in zona telefoanelor de varf, plusand masiv in segmentul flexibilelor.