Samsung W20 5G alb isi face aparitia

/, Blog, Huawei, Samsung/Samsung W20 5G alb isi face aparitia

Samsung a lansat in China modelul W20 5G, o noua versiune de telefon pliabil bazata pe Galaxy Fold si echipata din start cu conectivitate 5G. Unul din cele mai interesante detalii este ca producatorul koreean a ales sa livreze acest telefon in culoarea alba, acest lucru putand semnifica si faptul ca Samsung ar putea extinde incet-incet paleta coloristica pentru aceste telefoane.

W20 5G se adreseaza clientilor care si doresc atat un telefon nou cu ecran flexibil, dar si cele mai moderne capabilitati de comunicare de date. China este una din primele tari care au inceput sa implementeze retelele 5G, dar chiar si acolo ele sunt prezente in doar cateva orase mari. Acest lucru nu i-a impiedicat insa pe clientii chinezi sa opteze din ce in ce mai des pentru telefoane 5G, asa ca piata acestor terminale este intr-o crestere continua.

Nu avem inca detalii despre pretul cu care va fi lansat Samsung W20 5G, dar nu ne asteptam sa fie unul mic. Potrivit unor surse chineze, Galaxy Fold este disponibil pentru echivalentul a 2275 USD, in timp ce pentru W20 5G, pretul ar putea urca pana la 2850 USD.

Se pare ca W20 5G are acelasi ecran Samsung ca si Galaxy Fold, acoperit cu un polimer din material plastic, susceptibil a fi zgariat si deteriorat cu destul de mare usurinta. Pe cat de interesant sau frumos ar parea un asemenea terminal, proprietarii trebuie sa aiba foarte mare grija de el, asta daca nu vor sa plateasca sume importante pentru inlocuirea displayului. O inlocuire ecran Huawei pentru Mate X costa in China in jur de 910 Euro si credem ca preturile lui Samsung nu vor fi prea departe.

Potrivit agentiei TENAA, Samsung W20 5G are un ecran extern de 4.6”, in timp ce diagonala displayului principal desfacut este de 7.3”. Camera de pe exterior e una de 10 MP, in timp ce modulul principal de camere are doi senzori de 12 MP si unul de 16 MP. Camerele de selfie au senzori de 10, respectiv 8 MP.

W20 5G are 12 GB de RAM si 512 GB de stocare interna, iar acumulatorul este unul de 4380 mAh, in timp ce scannerul de amprenta este pozitionat in lateral, pe o muchie.