Samsung Z Fold3 ar putea avea acelasi pret cu Z Fold2

/, Blog, Samsung/Samsung Z Fold3 ar putea avea acelasi pret cu Z Fold2

Cele mai recente noutati din tabara lui Samsung ne spun ca viitorul Galaxy Z Fold3 ar putea fi lansat cu acelasi pret pe care il are in continuare predecesorul Z Fold2. Vestile sunt inca sub forma de zvon, insa sursa lui, citata de GSMArena, are un “dosar” exceptional de precis in estimarile facute, asa ca nu ne-ar mira ca si de aceasta data sa avem de-a face de fapt cu realitatea.

Desi este impamantenit ca versiunile noi de telefoane sa fie puse in vanzare cu preturi macar un pic mai ridicate decat ale modelelor precedente, care sunt apoi oferite cu diverse discount-uri, in acest caz am putea vedea conservarea pretului.

Chiar daca telefoanele cu ecran Samsung flexibil nu sunt nici pe departe ieftine, se pare ca pretul lor in jur de 2000€ ii atrage pe destul de multi clienti care doresc sa aiba cele mai noi si inovatoare terminale mobile pe care pot pune mana. Asadar, am putea vedea ca Z Fold3 se lanseaza cu acelasi pret, chiar daca acest moment este unul indepartat. Expertii in industrie considera ca acest telefon ar putea aparea undeva in luna august 2021, asa ca pana atunci este destul loc de modificari.

Pe de o parte, Samsung au cea mai cuprinzatoare oferta in domeniul telefoanelor flexbile, asa incat nu se simt presati de concurenta in acest domeniu, ceea ce le permite sa nu isi faca prea multe griji in privinta politicilor de pret. Un alt aspect vizeaza fidelizarea publicului tinta si atragerea de noi clienti, intrucat se zvoneste ca a treia generatie a lui Z Fold va primi imbunatatiri care sa faca experienta utilizarii mai placuta, mai naturala si mai sigura in ceea ce priveste ecranul.

Acest tip de display ramane pentru moment punctul cel mai vulnerabil al tuturor telefoanelor flexibile, indiferent de cine le fabrica. Producatorul care va reusi sa aduca pe piata un display flexibil si notabil mai rezistent va da, cel mai probabil, tonul unei adevarate revolutii in industrie.