Schimba Samsung proportiile ecranelor?

/, Blog, Samsung/Schimba Samsung proportiile ecranelor?

Samsung ar putea introduce o noua schimbare in ceea ce priveste aspectul ecranelor telefoanelor lor. Aceasta schimbare ar putea porni un nou trend in industria mobilelor in cazul in care noile telefoane Samsung se vor bucura iarasi de succesul de alta data.

Pentru un timp indelungat, majoritatea fabricantilor de telefoane au optat pentru raportul clasic de 16:9. Samsung a incercat sa introduca o schimbare in aceasta zona, utilizand un raport diferit, de 18.5:9, care a aparut pe piata odata cu ecranele lor Infinity. Odata cu evolutia designului telefoanelor mobile, solutia lui Samsung s-a dovedit a fi utilizabila nu doar in modelele de la varful gamei, ci si la aproape toate smartphone-urile recente, cu exceptia celor mai ieftine din gama.

Totusi, razboiul dus de toti impotriva tuturor in ceea ce priveste marginile telefoanelor ar putea scoate in curand de pe piata si raportul 18.5:9. Este de notorietate faptul ca toti fabricantii majori de telefoane mobile viseaza la ecranul „fara margini,” un concept care implica minimizarea spatiului care ramane intre marginea ecranului si cea a telefonului.

Luand in considerare directia in care evolueaza tenologia displayurilor, ne putem astepta ca Samsung sa treaca la un format si mai alungit, cu proportiile de 19.5:9. Producatorul coreean a patentat deja numele Infinity-V, dar inca nu suntem complet siguri ca el se refera la noul format al ecranelor sau la ecranul flexibil pe care Samsung planuieste sa il introduca pe viitorul Galaxy F.

Cel mai probabil vom avea parte de mai multe detalii pe 7 noiembrie, in cadrul Samsung Developer Conference, unde majoritatea expertilor din industrie se asteapta ca Samsung sa dezvaluie detalii picante despre ecranul flexibil.

Cand vine vorba despre raportul dimensiunilor displayurilor, stim ca un service autorizat nu va intampina probleme deosebite la o inlocuire ecran Samsung. Ramane de vazut ce se va intampla cand apare pe piata ecranul flexibil.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.