Schimbarea unui ecran de Huawei Mate X costa 910$

/, Blog, Huawei/Schimbarea unui ecran de Huawei Mate X costa 910$

910 Euro este o suma in schimbul careia cea mai mare parte a clientilor ar putea primi un telefon nou, in multe cazuri in cea mai buna echipare, iar asta include chiar si terminale de top de la Samsung sau Apple. Totusi, cand vine vorba despre telefoanele cu ecran flexibil, lucrurile stau complet diferit.

Cele mai recente noutati din piata chineza au dezvaluit care sunt costurile de inlocuire pentru cele mai vulnerabile componente ale lui Huawei Mate X, probabil cel mai asteptat terminal flexibil al momentului. Vestile nu sunt deloc imbucuratoare pentru cei care intentioneaza sa plateasca in jur de 2200 € pe acest model, si ar trebui sa ii faca sa fie foarte atenti cu el.

Service-urile oficiale vor cere aproximativ 910 Euro pentru o inlocuire ecran Huawei Mate X, dar aceste preturi sunt cele din piata domestica. Acest cost ar putea trece lejer peste bariera de 1000 € in pietele europene sau nord-americane datorita taxelor de import si costurilor de transport.

La doar 35 €, schimbarea unei baterii de Mate X pare un adevarat chilipir. La fel stau lucrurile si atunci cand vine vorba despre shell-ul telefonului, o afacere de doar 45 €. Modulul principal de camere se poate inlocui contra sumei de 90 de Euro. Aceste preturi includ atat piesele de schimb cat si manopera necesara, dar la fel, si costul operatiunilor este cel cerut de service-urile chineze.

Daca sau mai bine zis cand Huawei Mate X va ajunge in pietele occidentale si peste ocean, ne putem astepta la sume mai consistente, generate atat de costurile mai ridicate ale pieselor de schimb, dar si de manopera mai scumpa. Cert este ca cei care vor opta pentru un Mate X ar trebui sa aiba mare grija de acel ecran, caci insasi constructia lui il face susceptibil la daune realizate cu usurinta destul de mare.