Se zvoneste ca Samsung ar pregati Galaxy A32 5G

/, Blog, Samsung/Se zvoneste ca Samsung ar pregati Galaxy A32 5G

Pe fondul estimarilor ca telefoanele 5G ale lui Apple vor rasturna repede balanta in acest segment al industriei mobile, Samsung face eforturi de a-si diversifica oferta de terminale cu conectivitate de ultima generatie. Din aceasta cauza, nu suntem deloc mirati sa aflam zvonuri despre un succesor al lui Galaxy A31, care sa aiba un modem 5G. Este vorba despre Galaxy A32 5G, care ar urma sa fie construit pe platforma lui A31, lansat in martie acest an.

Despre A32 5G se spune ca ar avea numarul de cod SM-A326 si ca ar urma sa aiba o camera principala de 48 MP, insa senzorul de adancime de camp ar urma sa fie redus de la 5 MP la 2 MP. Este destul de probabil ca A32 5G sa aiba acelasi ecran Samsung de 6.4″, dar echiparea de baza sa fie cu 6 GB de RAM in loc de 4, in timp ce stocarea sa ramana neschimbata, la 128 GB plus slot de card microSD.

Intrucat A32 5G se doreste a fi un telefon cu pret accesibil, ne asteptam ca el sa pastreze camera de selfie de 20 MP, iar bateria sa ramana la 5000 mAh, cu incarcare rapida de 15 W. Totusi, la fel ca in cazul lui A31, scannerul de amprenta va fi integrat in display. Vom reveni asupra acestui model pe masura ce vor aparea noutati mai detaliate.