Seria Galaxy J devine Galaxy A

/, Blog, Samsung/Seria Galaxy J devine Galaxy A

Samsung transforma una din seriile sale de telefoane Galaxy si astfel familia de terminale J va fi inlocuita integral cu cele ale seriei A. Dupa multitudinea de telefoane Galaxy A anuntate in acest an, asa o miscare este una la care ne cam asteptam, in special dupa ce terminalele J au disparut aproape de tot din campaniile de publicitate semnate de Samsung.

Confirmarea oficiala vine prin intermediul unui clip de prezentare al lui Samsung Malaezia. Acest videoclip are menirea de a face reclama pentru A30 si A50, dar in el se mentioneaza explicit ca familia J a devenit actuala gama A. Clipul parcurge si cateva din punctele forte ale acestor telefoane, precum ecranul Infinity, bateria mai mare si camerele imbunatatite.

Familia Galaxy A se pozitioneaza la mijlocul gamei de pret si se adreseaza celor in cautarea unor telefoane noi, echipate bine, dar fara toate caracteristicile de ultima ora care sunt apanajul terminalelor scumpe. Cu exceptia lui A10, care este cel mai ieftin telefon al familiei, si care are o singura camera de 13 MP, toate celelalte au doua sau trei camere. Nu mai putin de patru modele au inclusiv camere cu unghi larg, pentru fotografii mai cuprinzatoare si calitate mai buna a imaginii.

Dupa anuntarea lui A10, A20, A30, A40, A50 siA70, asteptam evenimentul din 10 aprilie in cadrul caruia Samsung este asteptat sa dezvaluie unul din terminalele de varf ale acestei serii, A80 sau A90, care ar putea veni si cu o camera de tip pop-up.

Gama Galaxy A este asteptata sa fie prezenta pe toate pietele internationale, ca o alternativa convenabila pentru cei care nu doresc sa cheltuie sume importante pe un telefon. Daca va ganditi la un telefon Samsung nou, ati putea sa cresteti valoarea de revanzare a celui curent asigurandu-va ca arata cat mai bine, si pentru acesta ar fi indicat un drum la un service Samsung.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.