Seria iPhone 12 va avea lansari decalate

/, IOS, iPhone/Seria iPhone 12 va avea lansari decalate

Dupa ce au declarat in mod oficial ca cea de-a 12-a generatie de iPhone va fi lansata cu intarziere, se pare ca Apple vor fi nevoiti sa decaleze datele la care diversele modele vor deveni disponibile. Acest lucru este cauzat de intarzierile pe care pandemia de coronavirus le-a introdus in procesul de fabricatie a unor componente necesare asamblarii telefoanelor.

Chiar daca au o intarziere de 2 pana la 4 saptamani, placile de baza pentru iPhone 12 Max si iPhone 12 Pro au inceput deja sa fie livrate, ceea ce inseamna ca aceste telefoane vor fi primele care ar putea ajunge in mainile clientilor. In acelasi timp insa, placile de baza pentru modelul entry-level iPhone 12 si cel de top, iPhone 12 Pro Max, nu vor fi gata decat undeva la finalul lunii august, fortandu-i astfel pe Apple sa continue seria lansarilor fractionate.

La fel s-a intamplat in trecut cu iPhone 8 si iPhone X, dar si cu iPhone Xs si XR, asa ca nu e de mirare sa vedem cum conditiile economice dificile create de COVID-19 afecteaza si lansarea din acest an.

Chiar si cu aceste intarzieri, fanii Apple au toate motivele sa indure mai usor asteptarea intrucat toate modelele vor veni cu procesoare A14 Bionic pe 5nm, un nou tip de ecran iPhone pe tehnologie OLED, iar versiunile Pro vor fi echipate cu displayuri ProMotion de 120 Hz. Noile iPhone vor fi compatibile 5G, si se pare ca Apple va lansa si o versiune iPhone 12 standard 4G, care este destinata clientilor din zone in care retelele 5G sunt absente sau insuficient dezvoltate, ori care nu cauta neaparat cea mai moderna conectivitate.

Aceasta noua generatie de iPhone va introduce si sistemul de operare iOS14, Face ID mai rapid, difuzoare superioare si camere mai performante, inclusiv senzori LiDAR pe modelele Pro.