Specificatiile lui Huawei Enjoy 20 Pro dezvaluite

/, Blog, Huawei/Specificatiile lui Huawei Enjoy 20 Pro dezvaluite

A fost dezvaluita data la care se lanseaza Huawei Enjoy 20 Pro, moment care va surveni pe 19 iunie. Mai mult decat atat, tipsterul chinez Digital Chat Station a intrat in posesia unor specificatii tehnice ale acestui model si le-a dat publicitatii.

Terminalul este echipat cu un ecran Huawei cu diagonala de 6.5″ cu rezolutie FullHD+ si rata de refresh de 90 Hz, care are in partea central-superioara o crestatura in forma de picatura de apa.

Camera de selfie are un senzor de 16 MP, dar scannerul de amprenta nu va fi integrat in display, ci va fi montat in butonul lateral de pornire/blocare. Modulul principal de camere contine un senzor principal de 48 MP, ajutat de unul ultrawide de 8 MP si inca doi, pobabil de macro si adancime, de cate 2 MP.

Procesorul este un Dimensity 800, care este compatibil 5G, ceea ce va face Enjoy 20 Pro o optiune foarte atractiva. Digital Chat Station nu a oferit informatii despre RAM si optiunile de stocare, dar ne asteptam la versiuni de 6 si 8 GB coroborate cu cel putin 128 GB de memorie locala.

Acumulatorul este de 4000 mAh si suporta incarcare rapida de 22.5W prin intermediul unui port USB-C. Acest telefon va fi livrat in trei versiuni de culoare, insa nu avem informatii exacte despre ele.

Enjoy 20 Pro va rula Android 10 cu interfata EMUI 10.1, iar asta inseamna ca vor lipsi Google Mobile Services, fiind inlocuite de cele ale lui Huawei. Asteptam cu nerabdare sa aflam si pretul acestui telefon, care s-ar putea sa fie un punct-cheie in decizia de cumparare, care ar putea contrabalansa absenta GMS.