Specificatiile lui Huawei nova 5i Pro detaliate

/, Blog, Huawei/Specificatiile lui Huawei nova 5i Pro detaliate

Desi Huawei s-a ferit sa ofere prea multe detalii legate de nova 5i Pro atunci cand a anuntat noua serie nova 5, imagini care au ajuns in mediul online cu scurt timp in urma confirma existenta si iminenta lansare a celui mai bine echipat terminal al acestei game.

Este vorba despre nova 5i Pro, care va fi echipat cu un ecran Huawei de 6.26″ diagonala si o rezolutie de 2340×1080 pixeli. El acopera aproape intreaga fata a telefonului, avand proportie de 19.5:9 si o ratie ecran-suprafata de 90.7%. nova 5i Pro are o singura camera de selfie de 32 MP, prezenta in coltul din stanga sus a displayului perforat, iar scannerul de amprenta este pozitionat pe spatele telefonului, oferind astfel utilizatorilor un spatiu generos pentru continutul grafic.

Acest telefon are patru camere principale, pozitionate in deja clasicul format patrat, centrat pe carcasa din spate. nova 5i Pro vine cu o camera de 48 MP, ajutata de una de 8 MP si inca doua de 2 MP fiecare.

Huawei a dotat nova 5i Pro cu un procesor Kirin 810, ajutat de 6 sau 8 GB de RAM, in functie de versiunea de stocare. Modelul de 128 GB va avea 6 GB de RAM, in timp ce versiunea de 256 GB va fi disponibila si cu 6 si cu 8 GB de RAM.

Bateria are 4000 mAh si suporta incarcare rapida de 20W. Huawei nova 5i Pro va fi disponibil in minimum trei culori, albastru, verde si negru, cel mai probabil adaugandu-se si altele dupa lansarea initiala. Nu avem inca detalii legate de data la care Huawei va introduce nova 5i Pro si nici despre pret, dar suntem siguri ca ele vor aparea in curand.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.