Specificatiile si pretul lui Samsung Galaxy A42 5G

/, Blog, Samsung/Specificatiile si pretul lui Samsung Galaxy A42 5G

Avem in sfarsit lista cu specificatii a lui Galaxy A42 5G, modelul care va deveni cel mai accesibil telefon 5G oferit deocamdata de Samsung. Pretul asteptat pentru Europa este de 369 de euro, ceea ce reprezinta o optiune foarte atractiva pentru clientii care isi doresc un telefon nou, dar care nu cauta cele mai avansate specificatii si care se feresc de telefoanele premium, cu preturi in jurul a 1000€.

A42 5G vine echipat cu un procesor Snapdragon 750G pe 8 nm cu un procesor grafic Adreno 619, iar producatorul koreean a optat pentru nu mai putin de trei versiuni de echipare RAM. Asadar, A42 aduce versiuni de 4, 6 si chiar 8 GB de RAM, in timp ce stocarea disponibila este de 64 sau 128 GB. Slotul microSD accepta carduri de pana la 512 GB care rezolva orice problema de spatiu ar putea avea vreun utilizator, in timp ce capabilitatea dual-SIM permite instalarea a doua numere de telefon.

Probabil cel mai surprinzator detaliu pentru un telefon din aceasta zona de pret este imensul ecran Samsung Super AMOLED Infinity-U, cu rezolutie FullHD+ si a carui diagonala masoara 6.6″. El integreaza si scannerul de amprenta. Camera de selfie este una de 20 MP, in timp ce camerele principale sunt de 48 MP, 8 MP ultrawide, 5 MP macro si 5 MP de adancime. A42 5G pastreaza jack-ul de 3.5mm stereo si este compatibil cu Dolby Atmos. Acumulatorul este unul de 5000 mAh si suporta Adaptive Fast Charging pana la 15W.

Vor fi oferite trei versiuni de culoare, Prism Dot Black, Prism Dot White si Prism Dot Gray, iar Galaxy A42 5G ar trebui sa fie disponibil pe pietele europene incepand cu luna noiembrie.