Sunt acestea noile iPhone 2018?

/, IOS, iPhone/Sunt acestea noile iPhone 2018?

Sonny Dickson, unul din cei mai apreciati distribuitori de „ponturi” din lumea telefoanelor mobile, a prezentat recent un filmulet in care se pare ca avem prezentate primele modele reale ale noilor iPhone asteptate in cursul lunii viitoare.

Totusi, in film se specifica faptul ca acest nu sunt modele finale, ci asa-numitele „dummy models,” un soi de repetitie cu costume inaintea lansarii. Practic, dummy phones sunt niste replici care urmeaza indeaproape specificatiile de fabricare, si care sunt in principal supuse testelor fizice si altor procedee de testare pe care un fabricant le utilizeaza inainte de a scoate pe piata un nou terminal.

Sunt prezentate si cele doua succesoare ale lui iPhone X, modelul standard de 5.8” si cel Plus, de 6.5”, cat si cel care a fost supranumit iPhone 9, modelul cu ecran LCD si diagonala de 6.1 inch. Acesta din urma va fi modelul cel mai ieftin de iPhone, si va avea o camera principala cu un singur senzor, spre deosebire de modelele OLED, care vor avea camera dubla.

Pe langa aceasta deosebire, versiunea de 6.1” va fi ceva mai groasa si va avea marginile ecranului ceva mai late. Spre deosebire de ecranele OLED, displayurile LCD au nevoie de o sursa interna de lumina, iar aceasta particularitate constructiva poate cauza scurgeri de lumina in zonele din apropierea marginii suprafetei iluminate. Singura metoda de a elimina acest inconvenient este asadar, o margine neagra ceva mai lata.

Modelul mai ieftin are sasiul facut din aluminiu, ceea ce inseamna ca e posibil sa fie livrat in mai multe versiuni de culoare, intrucat procedeul de anodizare face acest lucru mult mai usor. Celelalte doua pastreaza corpul din otel inoxidabil, si ne asteptam ca ele sa fie disponibile doar in culoare argintie sau space grey.

Toate trei telefoanele vin cu Face ID, iar cele doua de top chiar cu a doua generatie a acestei tehnologii. Autorul filmuletului estimeaza ca modelul de 6.1” ar putea fi livrat chiar si cu doua sloturi de SIM in anumite piete. Spatele telefoanelor este confectionat din sticla si asta inseamna ca suporta incarcare rapida.

Oricum, urmeaza sa vedem aceste modele prezentate in mod oficial in scurt timp, asa ca daca va bate gandul sa puneti mana pe unul, ar fi o idee buna sa va reparati telefonul curent pentru un pret de revanzare cat mai bun, chiar si cu o inlocuire ecran iPhone, daca e nevoie.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.