Telefoane Samsung 5G in gama medie de pret?

/, Blog, Samsung/Telefoane Samsung 5G in gama medie de pret?

Steve Hemmerstoffer, cel din spatele @OnLeaks crede ca Samsung pregateste o noua familie de telefoane mobile care vor imbina cateva din caracteristicile terminalelor de top cu cele mai noi tehnologii de comunicatie, dar care nu vor veni cu preturile ridicate ale modelelor premium.

Pe scurt, @OnLeaks pare a fi convins ca Samsung sunt pe cale sa adauge o noua familie in portofoliul lor de telefoane mobile, care ar putea fi numita Galaxy R. Ea ar cuprinde telefoane din gama medie-superioara de pret, echipate foarte bine si integrand cateva din cele mai noi tehnologii ale gigantului koreean. Mai mult, OnLeaks crede ca cel dintai telefon al acestei noi game va fi Galaxy A90, care ar putea fi redenumit.

El ar putea fi secondat de macar inca un telefon, cel mai probabil un pic mai accesibil, iar noua familie R ar putea avea cel putin doua terminale cu conectivitate 5G. Ele ar putea avea camere triple si un nou ecran Samsung, dezvoltat pe baza celui care echipeaza in prezent terminalul A80.

Ne putem astepta la margini si mai mici, care ar putea disparea chiar de tot in viitorul apropiat. Se stie deja ca Samsung a optat in ultimul moment pentru introducerea lui A80 in familia A, el fiind initial dezvoltat ca model initial al unei noi game. Se pare ca cel la care ne referim ca fiind A90 sa fie totusi modelul de cotitura in productia koreenilor.

A90, sau cum se va numi acest telefon, ar putea aparea in cateva luni pe piata, cu un pret mai mic decat al lui S10e, ceea ce il va face extrem de atractiv in ochiii celor care nu sunt dispusi sa plateasca foarte mult pe un terminal de ultima generatie. Totusi, ne asteptam de la el sa aiba performante notabile, in ciuda faptului ca inca nu stim absolut nimic despre procesor, ecran, RAM sau stocare.