Telefoanele S20 au un bug suparator la camera de selfie

/, Blog, Samsung/Telefoanele S20 au un bug suparator la camera de selfie

Recent au aparut in mediul online mai multe semnalari ale unui bug teribil de suparator care afecteaza calitatea fotografiilor efectuate cu camera de selfie ale noilor flagshipuri Samsung. Desi acest bug a fost detectat in prima instanta pe un S20, el a fost replicat cu usurinta si pe celelalte doua modele ale gamei, S20+ si S20 Ultra.

Inconvenientul consta in faptul ca telefoanele S20 vor blura cateodata imaginea capturata de camera de selfie a acestor telefoane. Phonearena a replicat acest bug in numeroase conditii, asigurandu-se ca lentila camerei integrata in excelentul ecran Samsung este curata si a obtinut o sumedenie de fotografii anormale.

Analizand comparativ fotografiile, cei care au efectuat testul au descoperit ca fundalurile foarte luminoase par a fi cauza comportamentului ciudat al camerei. S-au facut portrete in aproape aceeasi pozitie, dar cu fundaluri usor diferite, observandu-se ca in cele cu lumina din spate puternica aparea o eroare defocalizare. Pentru a da mai multa consistenta testelor, cei de la Phonearena au oprit toate optiunile de infrumusetare si HDR-ul, dar efectele negative au persistat.

Cel mai probabil Samsung se va ocupa de aceasta problema intr-un viitor update care e asteptat destul de curand. Phonearena au trimis o notificare catre producatorul koreean, sugerand a fi investigat acest bug.

Raspunsul primit a fost ca problema va fi cercetata cu prioritate si ca va fi livrat un update pentru toate terminalele familiei S20 in cel mai scurt timp. Pana atunci insa, e o idee buna sa verificati cu atentie fiecare selfie pe care il faceti cu unul din aceste telefoane, daca doriti sa trimiteti mai departe sau sa publicati respectiva fotografie online.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.