Telefoanele Samsung S10 primesc imbunatatiri ale softului foto

/, Blog, Samsung/Telefoanele Samsung S10 primesc imbunatatiri ale softului foto

Samsung a pregatit un update pentru telefoanele familiei S10 care aduce imbunatatiri atat functionalitatii camerei foto, cat si filmarilor. Acest update include si toate patchurile de securitate ale lunii Septembrie, asa ca ar fi o idee buna sa va aduceti software-ul telefonului la zi cat mai repede pentru a beneficia de ele.

Aceasta noua versiune a sistemului de operare aduce Night Mode pentru selfie-uri dar si functia Live Focus pentru video, care fusese lansata initial doar pentru telefoanele Note 10. Cei care folosesc Samsung S10 pentru productivitate se vor putea bucura si de functiile Link to Windows si DeX, care permit conectarea mai usoara la un monitor extern si la calculatoarele compatibile.


E desigur imbucurator sa vedem ca Samsung nu a asteptat lansarea lui Android 10 ca sa aduca aceste noi capabilitati pe telefoanele S10, indicand astfel faptul ca producatorul koreean incepe sa isi modifice in bine politica de update-uri pentru a face fata concurentei. Samsung s-au confruntat in trecut cu un val de dezaprobare din cauza update-urilor rare si adesea tardive pe care le distribuiau pe terminalele lor, dar se pare ca au invatat o lectie importanta.

Noul firmware are numele de cod G97xFXXU3ASIG si va trebui sa il downloadati atunci cand sunteti legati la o retea Wi-Fi, deoarece are o dimensiune generoasa, de aproximativ 1.2 GB. Litera “x” din numele de cod corespunde modelului de S10 pe care il detineti, dupa cum urmeaza: ea va fi inlocuita cu “0” pentru Samsung S10e, “3” pentru S10 si “5” pentru telefoanele S10+.

Aceasta nou distributie de software a debutat pentru moment in cateva tari din Europa si va acoperi in scurt timp intreg continentul, dar nu avem informatii despre data la care va fi extinsa si in restul pietelor. Ca de fiecare data, daca nu va descurcati cu update-ul, puteti face o scurta vizita la un service Samsung unde veti primi ajutor.