Telefonul flexibil al lui Samsung e departe de a fi gata

/, Blog, Samsung/Telefonul flexibil al lui Samsung e departe de a fi gata

Samsung a facut o prezentare preliminara a viitorului lor smartphone cu ecran pliabil la CES in fata unui public restrans, dar stadiul de dezvoltare al acestui proiect nu este nici pe departe spectaculos. Mai degraba am zice ca producatorul coreean s-a cam grabit nitel cu acest telefon, in special daca luam in considerare ca prezentarea inclus recunoasterea faptului ca ecranul inca nu se pliaza asa cum ar trebui.

De fapt, lucrurile stau chiar si mai rau, intrucat se pare ca Samsung a recunoscut faptul ca deocamdata ecranul nu este pe cat de flexibil si-ar dori. Adica are sanse mari sa se fractureze in cazul in care cineva ar incerca sa plieze complet telefonul. Mai mult, desi producatorul a declarat ca odata desfacut, telefonul va avea o suprafata complet plana, se pare ca dupa o mica indoire, ecranul pastreaza o urma pe centru.

E limpede ca Samsung inca au de lucru mult pana cand aceasta tehnologie va functiona asa cum fusese gandita in patentul depus. Coreenii s-au scuzat spunand ca dispozitivul prezentat este doar un prototip si ca toate aceste probleme vor fi corectate in faza finala dinainte de inceperea productiei.

Lansarea acestui nou terminal ar trebui sa aiba loc in prima jumatate a acestui an, dar Samsung a mentionat ca nu va fabrica decat in jur de un milion de astfel de telefoane. Asta ar insemna ca telefonul flexibil va fi unul foarte rar la nivelul pietelor internationale, iar daca nu sunt probleme cu el, coreenii nu ar trebui sa isi faca griji cu vanzarile, in ciuda unui pret care se estimeaza a porni de la $1350.

O inlocuire ecran Samsung pentru acest model va fi in mod cert o operatiune foarte dificila, dar pana atunci mai avem de asteptat.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.