Testimoniale

Cateva opinii…

Puteti adauga propriile impresii mai jos

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

PhoneFix
Average rating:  
 22 reviews
 by Metes Tudor
Samsung A5 2016
Oras: Cluj-Napoca

Am avut inspiratia de a apela la profesionisti adevarati, dedicati calitatii serviciului prestat si cu o atentie sporita fata de doleantele clientilor. Rezultatul : in mai putin de 2 ore un telefon facut zob in urma impactului nefericit cu caldaramul se afla in perfecta stare de funtionare, iar eu zambeam ca activitatea cotidiana nu avea de suferit. Recomand cu multa caldura Phone Fix, Eroilor 34.

 by David Elodia
Samsung Galaxy S3
Oras: Cluj-Napoca

Multumesc , telefonul meu Samsung S3 al carui display a fost spart functioneaza perfect si arata ca nou .O reparatie executata profesional si in timp scurt .Recomand cu incredere

 by Elena
Xperia Z3 Compact
Oras: Cluj

Jos palaria fata de intreaga echipa! Multumesc foarte mult pentru suport si pentru treaba excelenta! Recomad tuturor cu incredere!

 by Stephanie
Samsung Galaxy Alpha
Oras: Cluj-Napoca

Extrem de placut surprinsa de domnii de la Phonefix! Daca asa ar functiona toate serviciile in tara asta, ar fi raiul pe pamant, nu alta... ma bucur ca am apelat. {Si multumiri pentru husa cadou de nunta :)))}

 by Petre Baciu
HUAWEI P10 lite
Oras: Cluj-Napoca

Am ramas uimit. Sunt profund impresionat de atitudinea si serviciile oferite de aceasta echipa. Nimeni nu era bosumflat de ce am intrat la ei in service. Nu dadeau impresia ca abia asteapta sa plec si sa scape de mine. Ba chiar au fost foarte amabili si m-au facut sa ma simt binevenit. M-au tratat cu respect si cu demnitate. Nu credeam ca mai pot spera sa existe asa ceva la noi in tara. Nu imi aduc aminte cand am fost tratat asa ultima data, cred ca au trecut ani buni, doar in strainatate ma simt tratat astfel. Oamenii sunt profesionisti. Mi-au explicat cu amabilitate care este procedura si mersul reparatiei telefonului. Au avut rabdare si mi-au raspuns la intrebari. Mi-au explicat in detaliu tehnica reparatiei necesare la telefon. S-au tinut de cuvant. Au respectat termenul promis. Au si preturi bune in comparatie cu altii. Au efectuat munca de calitate, si au produse de calitate. Sunt "desavarsiti". Recomand cu incredere aceasta firma. Luni o sa trec pe la ei sa imi cumpar inca o sticla de protectie pt ca mi-am scapat telefonul din nou si s-a spart.

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»