Ultimele noutati din lumea Galaxy Fold

/, Blog, Samsung/Ultimele noutati din lumea Galaxy Fold

Desi inca nu avem certitudini legate de data la care Samsung ar putea dezvalui in mod oficial telefonul Galaxy Fold 2, avem zvonuri noi despre terminalele cu ecran flexibil ale koreenilor.

Asteptarile cele mai optimiste ii vad pe Samsung anuntand Fold 2 alaturi de phabletul Note 20, undeva in luna august a acestui an. Avem deja si randari digitale ale felului in care ar putea arata acest terminal, si in ele se observa ca producatorul koreean a facut cateva schimbari de design.

Desi Fold 2 arata destul de similar cu versiunea initiala, primul lucru care sare in ochi este renuntarea la modulul de camere de selfie. Acea insula destul de obtruziva a fost inlocuita de o mica perforatie pentru o singura camera de selfie. Ea se afla in coltul din dreapta sus al amplului ecran Samsung atunci cand este desfacut, si seama foarte bine cu cea prezenta in partea central-superioara a ecranului extern.

Desi randarile infatiseaza un Fold 2 alaturi de un stylus, avem inca de asteptat pana la confirmarea acestei supozitii. Ceea ce pare mai credibil deocamdata este faptul ca Samsung ar pregati doua culori pentru lansarea lui Galaxy Fold 2, anume negru si maro, fara a putea insa exclude definitiv posibilitatea ca si culorile in care debutase Fold-ul initial sa fie pe lista.

Se pare ca Galaxy Fold 2 are numele de cod SM-F916, si ar veni cu stocare de baza de 256 GB. Avand insa in vedere faptul ca Samsung produce si chipuri de stocare, ne putem astepta sa avem de-a face si cu versiuni de 512 GB sau chiar de 1 TB, pentru modelele de top.

Aceasta situatie ne face sa ne intrebam daca Fold 2 va mai avea un slot microSD, sau daca Samsung vor pasi si ei pe drumul lui Apple, oferind doar capacitati de stocare fixe.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.