Un concept senzational de iPhone viitor

/, IOS, iPhone/Un concept senzational de iPhone viitor

Designerul Gunho Lee a publicat recent un videoclip surprinzator care infatiseaza viziunea lui asupra felului in care ar putea arata viitorul lui iPhone. Desi Lee descrie acest concept ca fiind cea de-a 11-a generatie a lui iPhone, am zice mai degraba ca ea ar putea deveni fezabila abia din 2020.

Unul din cele mai interesante aspecte este faptul ca Gunho Lee a imaginat un nou iPhone cu muchii drepte, in locul celor rotunjite introduse odata cu iPhone 6. Practic, avem de-a face cu o reiterare a designului atat de popular al lui iPhone 5, probabil unul din cele mai iubite telefoane din istoria Apple.

Totusi, spatele acestui concept ramane fabricat din sticla, pentru a permite atat incarcarea wireless normala cat si cea reversibila, numita Power Drop, echivalentul lui PowerShare, pe care am putea-o vedea introdusa in curand. Camera este acum inclusa in corpul telefonului, fiind mai bine protejata impotriva feluritelor accidente, chiar si fara prezenta unei huse speciale.

Ecranul este unul plat, la fel ca cel al lui iPhone 5/5S/SE si acest detaliu nu ne mira deloc. In ultima vreme, se pare ca utilizatorii incep sa tanjeasca din nou dupa ecrane plate, din cauza ergonomiei mai bune, aspectului unitar si al mai bunei potriviri a foliilor de protectie. Bineinteles, ecranul este unul OLED Super Retina, in viziunea lui Lee.

Designerul mai adauga pe “lista de vis” si o baterie cu 75% mai incapatoare, a treia generatie de motor neural, un nou Face ID, o noua generatie de camere, 6 GB de RAM, un mod subacvatic, reintroducerea unei noi generatii de Touch ID, protectie la apa si praf conform standardului IP68 si multe altele.

Putem sa speram ca noua tehnologie Touch ID, in cazul in care va fi implementata intr-un viitor telefon Apple, va permite o inlocuire sticla iPhone, mentinand costurile de reparare in zone accesibile publicului larg.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.