Un detaliu surprinzator intr-o randare de iPhone 12

/, IOS, iPhone/Un detaliu surprinzator intr-o randare de iPhone 12

Casa rusa de lux Caviar a anuntat recent ca pregateste o noua serie de optiuni de personalizare pentru viitoarele iPhone 12. Lista include modelul Victory Pure Gold care ajunge la un pret maxim de 24450 dolari, dar si diverse alte materiale precum fibra de carbon, piele de strut, piton sau aligator, ori posibilitatea oferita clientilor de a-si crea propriul design.

Una din imaginile cu varianta Carbon a lui iPhone 12 Pro infatiseaza insa un detaliu surprinzator. Este vorba despre butonul de Mute, situat deasupra butoanelor de volum, pe muchia stanga a terminalului. In mod surprinzator, el are o cu totul alta forma decat tot ce am vazut in randarile de pana acum. In loc sa fie alungit, el este cilindric, cum fusese pe iPad-urile pana la generatia a treia.

Este inca incert daca designerii grafici ai lui Caviar stiu ceva ce Apple tin secret. Este posibil ca acest detaliu sa fie o simpla eroare, intrucat restul modelelor de iPhone 12 de pe site-ul lor au butonul de Mute alungit. Cu toate acestea, nu putem sa nu ne intrebam daca Apple nu pregateste intr-adevar asa o modificare. La urma-urmei, imaginile oficiale ale seriei a 12-a de iPhone prezentate in cadrul WWDC2020 aratau un buton alungit, asa cum ne asteptam, asa ca designul lui Caviar ar putea fi intr-adevar doar o eroare.

Randarile Caviar infatiseaza un ecran iPhone plat, lucru care coincide cu ce am vazut in imaginile oficiale ale lui Apple in cadrul keynote-ului amintit. Chiar si asa, ar fi interesant daca gigantul din Cupertino ar introduce un buton de Mute cilindric odata cu noul design de iPhone.