Un iPhone printat gresit s-a vandut cu un pret incredibil

/, IOS, iPhone/Un iPhone printat gresit s-a vandut cu un pret incredibil

Un iPhone Pro s-a vandut recent cu o suma de aproape trei ori mai mare decat costul unuia obisnuit, si asta din cauza unui defect. Povestea a fost relatata pe Twitter de Internal Archive iar in centrul ei se afla o eroare pe cat de neasteptata, pe atat de rara.

De la bun inceput, Apple si-au prezentat cu mandrie celebrul logo cu marul muscat pe toate produsele lor, iar pe iPhone el si-a gasit un loc central pe spatele telefoanelor. De la primul pana la ultimul model de iPhone, logoul si pozitionarea lui au ramas neschimbate, indiferent daca Apple il confectionase ca o intarsie de plastic, il vopsise, sau il gavase cu laser.

Simplitatea acestui simbol a devenit sinonim cu calitatea produselor Apple si din aceasta cauza el nu a suferit vreo schimbare de-a lungul anilor. Asta pana cand in una din fabricile gigantului nord-american a intervenit o eroare, rarissima de altfel, care a dus la modificarea pozitiei logoului pe spatele iPhone-ului 11 Pro despre care vorbim.

Marul de pe acest telefon nu mai fost gravat central, ci este mutat inspre dreapta, expertii apreciind ca posibilitatea ca o asemenea eroare sa apara este extrem de rara, probabil in jurul ratei de 1 la 100 de milioane. Nu au fost date detalii despre locul in care s-a descoperit/vandut acest iPhone, insa s-a pomenit pretul tranzactiei, care fusese de 2700 de dolari.

In urma publicarii stirii, numerosi utilizatori ai retelei sociale si-au exprimat interesul pentru telefoane Apple cu erori de finisare similare, insa pentru moment se pare ca asemenea terminale sunt intr-adevar extrem de rare.

Ar fi interesant de vazut daca acest defect de fabricatie sare in ochi sau trece neobservat pentru experti in domeniu, cum ar fi specialistii de la un service iPhone.