Un nou buton de Silent pentru noile iPhone?

/, IOS, iPhone/Un nou buton de Silent pentru noile iPhone?

Faptul ca noua generatie de iPhone asteptata in septembrie va primi noi elemente de design a fost deja confirmat de existenta a nu mai putin de trei camere principale, dispuse in triunghi, intr-o protuberanta patrata. Totusi, cele mai recente randari 360 de grade ne prezinta inca un element interesant.

Este vorba despre o posibila redesenare a butonului de Silent de pe muchia stanga a noilor iPhone. In mod cert, unul din cele mai surprinztoare detalii este reprezentat de noua forma a butonului, care pare sa revina la designul vechilor iPad-uri sau al primelor generatii de iPhone, el devenind din nou rotund si avand o miscare de culisare verticala. Din punct de vedere al unitatii limbajului de design, acest buton rotund se integreaza mai bine cu iOS, intrucat mimeaza forma butoanelor digitale care activeaza/dezactiveaza variatele fuctii si optiuni in software-ul de iPhone.

Un scurt film creat de CashKaro si pus recent pe Youtube ne arata cum ar putea fi noile iPhone XI si XI Plus. Inafara de camerele noi, vedem si o repozitionare a microfonului de pe spatele telefonului, inclus si el in patratul cu colturi rotunjite. Protuberanta care gazduieste acum cele trei camere are o forma inspirata din cea a lui iPhone 7, dar acum este confectionata din sticla, fiind corp comun cu spatele telefonului.

Odata cu revenirea la acest design al butonului lateral, Apple reintroduce un design de telefon mai vechi, cel al lui iPhone 5. Acesta va fi usor reinterpretat si va fi atribuit terminalului entry-level al gamei 2019, iPhone XE, succesorul lui XR. De la cel mai ieftin ne asteptam sa aiba din nou un ecran iPhone plat, ca cel al lui SE.

Sa fie acesta inceputul unei noi etape pentru telefoanele Apple? Nu excludem de tot aceasta posibilitate, mai ales ca noile iPad Pro reinterpreteaza acelasi limbaj de design. Cert este ca ne-ar placea sa vedem din nou produsele lui Apple avand o personalitate distincta, bazata pe reinventarea formelor care le-au atras atatea zeci de milioane de fani.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.