Un nou firmware pentru Galaxy A50 face bateria mai performanta

/, Blog, Samsung/Un nou firmware pentru Galaxy A50 face bateria mai performanta

Avem o veste buna pentru posesorii de telefoane Galaxy A50, care vine sub forma unui nou firmware ce aduce o serie de imbunatatiri binevenite si care vor creste performantele acestui telefon.

Samsung a anuntat ca incepe distribuirea unei noi versiuni a sistemului de operare pentru A50. El are numele de cod A505FDDU2ASH3 si “cantareste” in jurul a 320 MB, ceea ce il face convenabil de descarcat chiar si prin conexiunea de date mobile, in cazul in care aveti latime de banda decenta. Desigur, acest nou firmware include si cele mai recente update-uri de securitate a ale lunii august.

Una din cele mai interesante noutati pe care le aduce noua versiune a sistemului de operare se refera la performanta bateriei. Samsung precizeaza ca acest software introduce un nou algoritm de incarcare a acumulatorului care va oferi si o mai buna stabilitate a livrarii de curent, fiind de asteptat ca timpul de utilizare cu o singura incarcare sa creasca usor. Unii utilizatori au raportat ca telefoanele lor s-au incarcat mai lent dupa instalarea acestui nou firmware, dar va trebui sa investigam acest aspect.

Functionarea scannerului de amprenta va fi si ea imbunatatita odata cu aceasta versiune de software, iar semnalele din partea celor care au primit deja update-ul sunt imbucuratoare, indicand faptul ca detectia amprentelor este intr-adevar mai precisa si mai rapida.

Acest firmware introduce si aplicatia Snapchat ca preinstalalta, dar se pare ca utilizatorii vor avea optiunea sa o dezactiveze cand ruleaza installerul de firmware. Samsung sunt recunoscuti pentru faptul ca incarca o droaie de software cvasi-inutil pe telefoanele lor odata cu firmware-ul.

Galaxy A50 vine cu un generos acumulatopr de 4000 mAh, un ecran Samsung Super AMOLED de 6.4″, un procesor Exynos 9610 si versiuni care pleaca de la 4 GB de RAM cu 64GB de stocare si pot ajunge la 6 GB RAM cu 128 GB de spatiu intern.

Noul firmware a fost distribuit deja in India, urmand ca el sa devina disponibil in scurt timp si in restul pietelor unde a fost vandut Samsung Galaxy A50.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.