Un nou Galaxy Fold mai mare si cu S Pen?

/, Blog, Samsung/Un nou Galaxy Fold mai mare si cu S Pen?

Au aparut zvonuri potrivit carora Samsung ar putea livra un nou model de Galaxy Fold care sa duca acest terminal intr-o noua era. Acest nou model Fold ar putea avea un ecran Samsung chiar si mai generos, isar fanii phableturilor Note s-ar putea reorinta catre el, pentru ca ar urma sa fie compatibil cu stylusul S Pen.

Desigur, in cazul in care aceste zvonuri de vor dovedi a fi adevarate, nu putem sa nu ne intrebam care va fi soarta versiunii intiale a lui Fold. Dupa esecul ecranului initial, Samsung a amanat lansarea lui Galaxy Fold. Desi se crezuse in prima instanta ca acest terminal ar urma sa fie lansat in luna iulie, Samsung a dezmintit stirile, afirmand in mod oficial ca telefonul nu va aparea in acea perioada.

Este asadar posibil sa il vedem lansat in august, alaturi de Note 10. Dar cum modelul nou de Fold ar urma sa apara in decembrie sau la inceputul lui 2020, ar ramane o perioada destul de scurta pentru vanzarile versiunii initiale. Ori poate banii vor face diferenta, in cazul in care Samsung va cobori pretul primului Fold si il va urca pe cel al modelului secund…

Chiar si asa, cea mai rezonabila varianta ar putea fi in cele din urma abandonarea modelului initial cu toate defectele lui constructive si concentrarea eforturilor pentru optimizarea celui nou. Fold 2, in cazul in care se va numi asa, ar urma sa aiba un ecran mai mare, de 8″, fata de cel de 7.2″ al celui lansat in primavara.

Ramane de vazut cum stau Samsung la capitolul incredere din partea celor care au precomandat Galaxy Fold. E posibil ca gigantul koreean sa trebuiasca sa ofere niste garantii care sa ii asigure pe viitorii clienti ca investita lor este una care merita, si care este ferita de necazurile Fold-ului initial. Asa ca poate ca primul Fold, revizuit, ar putea servi drept proba ca noua tehnologie a displayului functioneaza fara defecte, inainte de a cere bani pe un nou telefon flexibil.