Unele Samsung S21 Ultra au probleme cu difuzoarele

/, Blog, Samsung/Unele Samsung S21 Ultra au probleme cu difuzoarele

In ultimele saptamani au aparut cateva postari pe internet ale unor posesori de Samsung Galaxy S21 Ultra care se plangeau de felul in care sunau difuzoarele telefoanelor lor. Unii dintre ei au inaintat plangeri catre Samsung si au primit telefoane noi in schimbul celor defecte.

Producatorul koreean inca nu a facut vreo declaratie oficiala in legatura cu aceasta problema, insa se pare ca a admis faptul ca respectivele dispozitive erau neconforme. Merita sa mentionam ca ele nu au fost reparate, ci inlocuite; nu avem de unde sti daca graba cu care au fost schimbate terminalele defecte a fost cauzata de un proces obisnuit in compania asiatica, ori de dorinta de a limita propagarea nemultumirii in comunitatile online.

Unii clienti reclamasera faptul ca difuzoarele de pe telefoanele lor aveau un sunet fie prea puternic, fie prea slab. Pe de alta parte, in unele cazuri, acesta era distorsionat, chiar daca nu ajunsese la volumul maxim.

In lipsa unor informatii venite direct de la Samsung, este imposibil de ajuns la o concluzie referitoare la ce ar fi putut cauza aceasta defectiune. Unele voci considera ca problema ar fi una hardware, existand posibilitatea ca telefoanele cu defectiuni sa fi scapat unui control riguros de calitate, dar nici posibilitatea unei disfunctionalitati software strecurata in unele unitati nu poate fi eliminata complet.

Cert este ca S21 Ultra abia au inceput sa fie livrate catre clienti si din aceasta cauza acestia s-au adresat direct producatorului si nu unui service Samsung specializat. Daca ar fi ales solutia a doua, am fi putut afla mai repede ce se petrece cu aceste telefoane, dar asa, nu ne ramane decat sa asteptam vesti de la compania koreeana si sa speram ca aceasta problema este doar una izolata.