Va avea noul iPhone trei camere?

/, IOS, iPhone/Va avea noul iPhone trei camere?

Zvonuri potrivit carora urmatoarea generatie de iPhone ar putea avea un modul cu trei camere principale nu sunt noi, insa ultima dezvaluire pare sa confirme acest lucru, in cazul in care fotografia de mai sus reprezinta intr-adevar o piesa de telefon Apple.

Ce vedem in partea stanga a fotografiei ar putea fi piesa centrala a sasiului unui viitor model de iPhone si se disting cu usurinta locurile in care ar fi montate cele trei camere, dispuse intr-un triunghi echilateral. Se presupune ca modelul de varf, echivalentul lui Xs Max, ar urma sa aiba trei camere, din care una telefoto, cu zoom optic de minim 5x, care ar putea juca si un rol important in aplicatiile de realitate augmentata (AR).

Celelalte doua decupaje mai mici din zona camerelor ar urma sa fie folosite una pentru blitz si cealalta pentru camera Time of Flight sau chiar pentru microfon. Ne putem face o imagine despre cum ar urma sa arate noul iPhone datorita unor randari care au aparut in mediul online mai devreme in acest an.

Parerile despre acest design sunt impartite, oamenii pozitionandu-se radical in tabere care apreciaza noul modul de camere si care, respectiv, il urasc cu pasiune. Nu putini utilizatori sunt de parere ca Apple ar putea face telefoanele un pic mai groase, in acelasi timp integrand complet camerele in corpul iPhone-ului, in loc sa le lase in exterior, unde sunt si mult mai expuse accidentelor.

Alte zvonuri mentioneaza si ca acest modul de camere ar putea fi inclus pe modele mai ieftine, dar doar pe cele cu capacitate de stocare maxima si deci cu preturi corespunzator mai ridicate.

Desi o camera mai performanta este intotdeauna un plus binevenit, se pare ca majoritatea entuziastilor iPhone si-ar dori ecrane mai bune si baterii mai mari. Ramane de vazut si daca Apple va integra un scanner de amprenta in ecran in noua generatie de iPhone. Daca aceasta tehnologie va fi adaugata in paralel cu face ID, o inlocuire sticla iPhone va deveni cel mai probabil imposibila, intrucat acest senzor este indeobste sudat de ecran, iar in cazul unei deteriorari va fi nevoie de schimbarea intregului display.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.