Vanzari/Cumparari

Telefonul tau s-a defectat si nu mai vrei sa fie reparat? Poate vrei sa-ti cumperi cel mai nou model in locul celui vechi? Cumpara. Vinde. Schimba – la PHONEFIX

Phonefix are o multime de optiuni si sfaturi pentru a te incuraja cu noua ta achizitie. Chiar daca ai semnat un contract de fidelitate cu furnizorul tau de retea, asta nu inseamna ca trebuie sa-ti pastrezi celularul pe care nu-l mai folosesti cu placere.

Personalul PHONEFIX iti poate oferi un pret de achizitie rezonabil pe telefonul tau

In functie de performanta pe care acesta o are sau te poate indruma sa-ti cumperi unul pe baza nevoilor tale. In cazul in care vrei sa-ti vinzi telefonul si optezi pentru un telefon de la noi, dispunem de un numar semnificativ de telefoane noi si reconditionate de vanzare, la preturi care sunt in concurenta directa cu alte magazine GSM. Telefoanele comercializate de noi dispun de 12 luni garantie si post-garantie, fiind reconditionate de expertii nostrii pe baza unor tehnici de ultima ora, cu piese originale 100%.

PHONEFIX inseamna garantia rezolvarii problemelor tale!

Intr-o alta ordine de idei, daca ai un telefon vechi care inca functioneaza perfect si de care nu vrei sa te desparti, dar timpul si-a lasat amprenta pe carcasa si partea cosmetica a telefonului tau, noi ne vom ocupa de el la modul cel mai serios. Toate elementele de carcasa ale telefonului tau pot fi schimbate cu piese originale direct de la fabricant, iar tu vei avea un telefon nou nout si te vei putea bucura de el inca mult timp. De ce sa-ti cumperi un telefon nou daca poti sa-l ai din nou pe cel vechi intr-o conditie noua? PHONEFIX inseamna garantia rezolvarii problemelor tale!