Vanzarile de Huawei Mate X incep la finele lui octombrie

/, Blog, Huawei/Vanzarile de Huawei Mate X incep la finele lui octombrie

Desi Huawei a prezentat telefonul flexibil Mate X la MWC 2019, lansarea lui in magazine a tot fost amanata pe fondul unor teste mai complexe care sa asigure prodcatorul chinez ca pataniile lui Samsung Galaxy Fold nu se vor repeta. Colac peste pupaza au venit si interdictiile impuse de guvernul SUA impotriva unor companii chineze, care au afectat acest terminal pe partea de software. Dar se pare ca asteptarea a luat totusi sfarsit.

Mate X ar trebui sa intre in oferta retailerilor undeva catre sfarsitul acestei luni, asa cum a promis CEO Huawei, Richard Yu. Surse din industria chineze afirma ca productia la scara larga a acestui telefon a inceput deja, iar termenele de livrare vor putea fi respectate fara probleme.

Cea mai mare provocare o reprezinta fabricarea noului ecran Huawei, potrivit lui Sina Technology Company. Acest lucru nu ne mira catusi de putin, avand in vedere particularitatile acestui display flexibil care se afla pozitionat la exteriorul terminalului, spre deosebie de cel al lui Galaxy Fold, care se indoia inauntru.

Huawei au verificat si regandit cateva aspecte ale acestui ecran, dupa ce au vazut ce probleme intampinase Samsung, asa ca durabilitatea si functionarea impecabila pe termen lung au devenit prioritare pentru chinezi.

De asemenea, un interes special a fost acordat optimizarii aplicatiilor pentru a rula corespunzator pe acest display. Unele versiuni timpurii ale acestor aplicatii se comportasera inadecvat, in special cand venea vorba de reorientarea ecranului sau impartirea pe cele doua jumatati.

Nu ne ramane asadar decat sa asteptam ca Mate X sa ajunga in magazine si desigur, sa vedem de unde facem rost de banii, deloc putini, necesari pentru a achizitiona unul, intrucat se pare ca el ar putea cost undeva in jurul a 2300€ in Europa.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.