Vechile Note primesc o optiune exceptionala de pe Note 10

/, Blog, Samsung/Vechile Note primesc o optiune exceptionala de pe Note 10

Posesorii de Galaxy Note mai vechi au toate motivele sa zambeasca bucurosi, caci Samsung a decis sa porteze una din caracteristicile importante ale lui Note 10 catre aceste modele. Diferenta o face noua versiunea a aplicatiei Samsung Notes, care aduce noi functionalitati odata cu build-ul 3.1.04.16. Este vorba despre posibilitatea de a beneficia de un convertor de la scrisul de mana la text care functioneaza chiar si fara stylusul S Pen.

Pana in acest moment, Samsung declarase ca aceasta caracteristica, deocamdata exclusiva pentru phableturile Note 10, ar putea fi livrata si catre alte telefoane odata cu versiunea noua a interfetei grafice One UI 2.0 beta. Producatorul koreean si-a reconsiderat insa pozitia, si astfel posesorii de Note 8 si Note 9 se vor putea bucura mai mult de generosul ecran Samsung de pe terminalele lor.

Deocamdata, primele teste au aratat ca aceasta capabilitate inca nu functioneaza pe S10+, dar e posibil ca ea sa fie doar restrictionata pe baze geografice acum.

Noua versiune de Samsung Notes nu doar converteste scrisul de mana in text, ci il poate si exporta intr-un fisier Microsoft Word, permite zoom in si zoom out, precum si cateva stiluri pe care le puteti alege direct din “modul de mana”.

De retinut ca acest update al lui Samsung Notes nu se va instala singur, posesorii trebuind intai sa navigheze la sectiunea About din meniul de Setari ale telefoanelor lor si de acolo sa porneasca procesul de updatare. Daca Samsung va continua pe acest drum, ne putem astepta la mai multe update-uri cu functionalitate ridicata atat din partea lui Android 10, cat si a interfetei One UI, si care, mai important, sa fie disponibile si pe alte terminale decat cele mai noi din gamele premium.