Viitoarele Samsung ar putea veni fara incarcator inclus

/, Blog, Samsung/Viitoarele Samsung ar putea veni fara incarcator inclus

Desi Samsung au dat deja publicitatii o serie de reclame in care isi cam bat joc de Apple din cauza faptului ca au decis sa elimine din pachetele noilor iPhone castile cu fir si incarcatoarele de priza, surse din media koreeana afirma ca acelasi lucru s-ar putea intampla in scurt timp cu viitoarele flagshipuri din seria S.

La vremea la care au facut anuntul referitor la eliminarea castilor si incarcatoarelor din pachetul cu care vine livrat telefonul iPhone 12, Apple au motivat ca aceasta decizie are rolul de a reduce din poluare. Cutii mai mici, mai putine incarcatoare care zac nefolosite in casele oamenilor sau sfarsesc la gunoi si tot asa, estimand ca eliminarea acestei “risipe” ar echivala cu reducerea poluarii a 450000 de masini de pe drumurile lumii, in fiecare an.

Fanii iPhone au primit cu mult scepticism aceasta explicatie, majoritatea lor parand a se pune de acord in a crede ca Apple de fapt joaca murdar, incercand sa isi mareasca artificial vanzarile de casti fara fir si de incarcatoare, bineinteles, pentru un profit demn de luat in seama. Chiar si asa, vanzarile de iPhone 12 o duc bine, iar lumea pare sa se fi impacat, macar partial, cu acest detaliu.

Intr-un fel amuzant, i-am putea vedea si pe Samsung facand aceiasi pasi in ceea ce priveste viitoarea gama S21 si poate si phableturile Note. Sursa afirma ca producatorul koreean are deja planuri serioase de a nu mai oferi castile AKG impreuna cu telefoanele, dar ca utlizatorii le-ar putea totusi primi daca cer in mod expres acest lucru.

Inca nu exista certitudini asupra prezentei sau absentei unui incarcator in pachetele viitoarelor telefoane premium ale lui Samsung, insa nu ne-ar mira sa ii vedem pe koreeni urmand calea lui Apple. In cel mai rau caz, puteti apela la un service Samsung pentru a cumpara accesoriile pe care vi le doriti, poate la preturi chiar mai avantajoase.