Viitorul flagship Samsung se va numi S20

/, Blog, Samsung/Viitorul flagship Samsung se va numi S20

Samsung va modifica felul in care isi denumeste telefoanele de la varful gamei, iar acest lucru a fost speculat deja de cateva saptamani. Totusi, celebra sursa IceUniverse a reconfirmat recent faptul ca producatorul koreean va adopta o noua strategie de denumire a terminalelor din seria S.

Astfel, in loc de S11, asa cum se astepta toata lumea sa fie numita noua generatie a lui Samsung, koreenii au decis sa boteze aceste telefoane S20. Desi aceasta miscare ar putea parea surprinzatoare pentru unii, exista multe ratiuni pentru o asemenea decizie. Este vorba despre anul 2020 si de o noua decada in istoria acestei serii de telefoane. In plus, Samsung ar putea incerca sa se diferentieze de marele rival Apple in ceea ce inseamna linearitatea denumirilor telefoanelor mobile.

Inca nu este cert cate terminale vor fi incluse in seria S20. Cele mai multe voci par sa fie de acord cu faptul ca familia va fi compusa din trei modele, dar un al patrulea pare din ce in ce mai probabil. Ne putem astepta asadar sa vedem un S20 de baza, secondat de versiunea entry-level S20e, de una cu un ecran Samsung mai mare, S20+, dar si un terminal cu conectivitate moderna, S20 5G.

Este de urmarit si politica pe care o va adopta Samsung in ceea ce priveste standardul 5G. Nu putini sunt cei care considera ca producatorul koreean va suplimenta numarul de telefoane din seria S compatibile cu comunicatiile 5G intr-un efort de a contracara din timp vanzarile pe care Apple le va avea in cazul in care va lansa macar un iPhone 5G in cursul acestui an.

Cele mai optimiste zvonuri din tabara Cupertino mentioneaza ca toate iPhone din generatia a 12-a vor fi echipate cu un modem 5G iar daca acest lucru se dovedeste a fi adevarat, ne putem astepta ca vanzarile lui Apple sa explodeze.

Samsung va arunca in lupta tot ce are mai bun pentru S20, incluzand o camera de 108 MP, un display cu refresh de 120 Hz, zoom optic 5x si poate noutati despre care nu stim nimic inca.