Viitorul iPhone ar putea avea optiune de 1TB

/, IOS, iPhone/Viitorul iPhone ar putea avea optiune de 1TB

Generatia de iPhone care se lanseaza anul acesta s-ar putea numi iPhone 12s pe fondul superstitiilor legate de numarul 13. Chiar si asa, se pare ca noua versiune va avea doar imbunatatiri incrementale, nefiind vorba despre niste decizii majore de aceasta data.

Una din vestile cele mai interesante care gaviteaza in jurul viitoarei generatii de iPhone este ca fanii acestor dispozitive are putea primi in sfarsit o optiune de 1TB de stocare. Pana acum, cea mai mare stocare disponibila fusese 512 GB, in timp ce cea mai mica era de 64 GB, una imposibil de inteles in era filmarii 4K. Bineinteles, Apple nici macar nu se gandeste la “blasfemia” unui slot microSD, iPhone fiind lipsit de aceasta optiune chiar de la bun inceput.

Structura noii generatii ar urma sa se pastreze, in 2021 urmand sa fie aduse pe piata iPhone 13 mini, 13, 13 Pro si 13 Pro Max, asta in cazul in care marketingul lui Apple va reusi sa treaca de “obstacolul” pe care il reprezinta acest numar.

Potrivit lui John Prosser, crestatura ar urma sa fie la fel de lata, dar mai scunda, existand si posibilitatea ca inginerii din Cupertino sa opteze pentru un nou ecran iPhone pe tehnologie LPTO OLED. El ar permite intr-un final folosirea unei rate de refresh dinamice ce ar ajunge la 120 Hz. Textul si emailurile, precum si restul continutului static ar urma sa fie afisat la o rata de refresh mai scazuta, in timp ce continutul video si jocurile, la cea maxima. Daca vom avea displayuri de 120 Hz, este foarte probabil ca ele sa nu fie instalate decat pe versiunile Pro de iPhone.

Schimbari mai importante pentru iPhone am putea vedea incepand cu 2022 sau 2023, existand deja numeroase supozitii care iau in calcul inclusiv eliminarea portului Lightning si trecerea la incarcare exclusiv wireless.