Viitorul lui Galaxy Fold inca incert

/, Blog, Samsung/Viitorul lui Galaxy Fold inca incert

Noi vesti din tabara Samsung nu suna chiar imbucurator in ceea ce priveste viitorul lui Galaxy Fold. Nenumarate zvonuri, dublate de declaratii oficiale contradictorii pun lansarea primului telefon cu ecran Samsung flexibil intr-o lumina incerta.

Fold fusese anuntat initial pentru 26 aprilie, dar a fost retras imediat dupa fiascoul care a dus la defectarea primelor modele trimise presei pentru evaluare. De atunci, Samsung lucreaza neincetat sa repare defectele constructive ale lui Galaxy Fold si continua sa amane lansarea acestui terminal.

Cele mai recente zvonuri indica faptul ca Samsung ar lua serios in calcul lansarea lui in doar cateva piete precum SUA, Koreea, Germania, Marea Britanie, India si Franta, fara a face vreo precizare legata de restul lumii, alta decat ca urmatoarele pe lista scurta ar putea fi Olanda si Italia. Alte “piete minore” ar urma sa primasca acest telefon la odata inca necunoscuta.

Intrebarea care persista este de ce Samsung nu lanseaza inca acest telefon, din moment ce au fost facute declaratii conform carora problemele telefonului ar fi fost rezolvate.

Expertii in industrie nu elimina nici posibilitatea ca Galaxy Fold sa fie un proiect care a ajuns intr-o fundatura, iar Samsung sa il abandoneze in favoarea unui terminal cu totul nou, gata de lansare dupa ce a trecut o serie innebunitoare de teste. Stim ca Samsung a descoperit o serie noua de vulnerabilitati ale lui Fold si incerca sa le elimine una cate una, fara a preciza insa care au fost acestea.

Pe langa asta, pe masura ce se apropie lansarea lui Note 10, ne putem imagina si faptul ca eforturile lui Samsung se indreapta in aceasta directie in principal, cu Fold trecut pe plan secund. Asteptam noutati si va tinem la curent.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.