Viitorul S Ultra va avea baterie de 5000 mAh

/, Blog, Samsung/Viitorul S Ultra va avea baterie de 5000 mAh

Au inceput deja sa apara zvonuri despre noua generatie de flagshipuri Samsung, iar primele vesti despre aceste telefoane se refera la bateriile cu care vor fi echipate. Daca e sa dam crezare sursei GalaxyClub, S21 Ultra va ramane cu acelasi acumulator cu care echipat actualul model Ultra. Asta inseamna ca discutam despre o baterie de 5000 mAh.

Codul de produs este EB-BG998ABY, el fiind listat cu o capacitate de 4885 mAh. Acest numar inseamna ca puterea nominala va de fapt pe undeva in zona a 5000 mAh, cat masoara in prezent bateria lui S20 Ultra. Chiar daca acest nou telefon va avea capacitatea bateriei neschimbata, el ar putea sa fie mai performant din punct de vedere energetic datorita viitoarelor procesoare Snapdragon si Exynos pe tehnologie de 5 nm care sunt asteptate pentru terminalele ce se lanseaza anul viitor.

Versiunile S21 si S21+ ar putea aparea cu acumualtori putin mai mari, fara insa a excela la acest capitol. Este asteptat si un nou tip de ecran Samsung, dar inca nu stim daca producatorul koreean va adopta tehnologia microLED inca de pe acum. Apple a investit masiv in acesta tehnologie prin parteneriate cu producatori de displayuri si planuieste sa o introduca in curand, intai pe Apple Watch, apoi pe iPad si apoi, la scurt timp, pe iPhone.

Se pare insa ca aceasta noua generatie de ecrane ar mai avea nevoie de ceva munca, nefiind inca in punctul de a-si face debutul pe produse de larg consum.