Viitorul Samsung Note ar putea avea camera in stylus

/, Blog, Samsung/Viitorul Samsung Note ar putea avea camera in stylus

Unul din cele mai recente patente depuse de catre Samsung la USPTO (US Patent and Trademark Office) infatiseaza un stylus foarte asemanator cu S Pen, dar care are integrata o camera cu lentile capabile de zoom si butoane aditionale.

Aparent, exista mentiuni facute de Samsung referitoare la integrarea unei camere in stylusurile lor, si se mentioneaza ca in viitor, phableturile Note vor beneficia de aceasta caracteristica. Nu se spune insa exact CAND se va intampla acest lucru, asa ca deocamdata putem doar spera ca acest moment va sosi in curand, poate chiar odata cu viitorul model Note.

Cu inca o camera in stylusul S Pen, Samsung deschide noi orizonturi in ceea ce priveste functionalitatea phableturilor Note, cu atat mai mult cu cat se nu va inlocui camera de selfie, ci i se va adauga.

Pe langa aspectele strict functionale trebuie sa mentionam si posibilitatile creative ale utilizatorilor viitoarelor Note, in special in cazul in care Samsung va livra si un software care ar putea administra doua sau mai multe module de camere simultan. Un al treilea unghi ar putea juca un rol important in crearea de continut foto si video, devenind astfel un atu important in economia gigantului koreean.

Pomenisem de adaugarea de butoane pe S Pen. Pe langa cel care exista acum, si care ar trebui sa controleze declansarea camerei, se pare ca Samsung va adauga inca unul pentru a controla zoomul acesteia.

In ciuda faptului ca aceasta noua tehnologie ar putea avea nevoie de ceva timp pentru a fi acceptata pe deplin, noi vedem un mare potential in ea, in special ca si anexa a camerelor care sunt deja prezenta pe telefoanele Samsung.

Daca producatorul koreean confirma camera din S Pen pentru Note 10, ar fi poate cazul sa va pregatiti actualul phablet pentru revanzare. Un ecran impecabil face mai usoara vanzarea cu un pret mai bun, chiar daca ar fi necesara o inlocuire sticla Samsung. Costurile sunt rezonabile, iar Note-ul care arata impecabil aproape ca se vinde de unul singur, asa ca merita sa luati aceasta posibilitate in calcul.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.