Vom avea trei versiuni de Galaxy S10?

/, Blog, Samsung/Vom avea trei versiuni de Galaxy S10?

Pe masura ce trece timpul, apar din ce in ce mai multe zvonuri legate de telefonul aniversar al lui Samsung, presupus a se numi S10, cu sau fara particula Galaxy adaugata. Cele mai recente zvonuri vin cu o noutate la care cel mai probabil nu se gandea nimeni: anume faptul ca Samsung ar pregati nu doua, ci trei versiuni de S10.

Stim ca producatorul coreean a folosit numele de cod „Beyond” pentru a denumi proiectele noilor varfuri de gama. Surse din media spun acum ca langa Beyond 1 si Beyond 2 s-ar adauga si Beyond 0, care ar reprezenta un model de S10 de entry level, dupa modelul iPhone de 6.1” cu ecran LCD.

Acestre trei modele de Samsung vor fi diferentiate de mai multe aspecte, nu doar de dimensiunile ecranului. Beyond 0 si 1 ar urma sa aiba ecrane cu diagonala de 5.8”, dar vor fi echipate diferit. Modelul „buget” ar urma sa revina la un ecran obisnuit, plat, fara marginile introduse de Edge, in timp ce Beyond 1 si 2 ar pastra designul actual al telefoanelor Samsung din gama superioara.

Cel mai ieftin S10 ar putea fi echipat cu o singura camera principala, in timp ce Beyond 1 ar avea doua, iar flagshipul, cu un ecran de 6.2”, ar putea avea un modul cu trei camere, similar intrucatva celui introdus de Huawei pe modelul P20 Pro.

Din pacate nu stim nimic nou despre soarta celorlalte tehnologii care se presupune ca ar putea fi introduse in telefonul aniversar al lui Samsung. E vorba, bineinteles, de scannerul de amprenta integrat in display si de scanarea faciala 3D. Daca prima pare destul de probabil inclusa deja pe lista noutatilor, cea de-a doua ramane inca un mister.

Vom vedea cat de dificila va fi o reparatie ale noilor terminale coreene, in special daca va fi necesara o inlocuire ecran Samsung.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.